Curs de formatori în Episcopia Severinului și Strehaiei

În perioada 28 mai – 29 iunie 2012 se desfășoară un nou curs de pregătire profesională ce se adresează angajaților din cadrul Episcopiei Severinului și Strehaiei și Episcopiei Caransebeșului, potrivit episcopiaseverinului.ro. Cei 50 de participanți (25 din Mehedinți și 25 din Caraș-Severin) au fost selectați din rândul cursanților care au absolvit în anul 2011 cursul de muzeograf.

Cursul de formatori este autorizat de C.N.F.P.A. fiind organizat în cadrul proiectului „PREGĂTIREA RESURSELOR UMANE PENTRU VALORIFICAREA ȘI PROMOVAREA PATRIMONIULUI CULTURAL NAȚIONAL”, finanțat prin PROGRAMUL OPERAȚIONAL SECTORIAL DEZVOLTAREA RESURSELOR UMANE 2007 – 2013, AXA PRIORITARĂ 3. „Creșterea adaptabilității lucrătorilor și a întreprinderilor” , DMI 3.2 „Formare și sprijin pentru întreprinderi și angajați pentru promovarea adaptabilității”.

Urmare a acestui curs de perfecționare, în cadrul Episcopiei Severinului și Episcopiei Caransebeșului se va forma un nucleu de formatori prin care se vor derula pe viitor cursuri de formare în domeniul patrimoniului cultural.

Comentarii Facebook


Știri recente

Biserica Icoanei a fost sfințită | FOTO

Biserica Icoanei a fost resfințită duminică, 22 mai 2022, după ample lucrări de restaurare. Slujba de târnosire și Sfânta Liturghie au fost oficiate de Preasfințitul Părinte Varlaam Ploieșteanul, Episcop vicar patriarhal. La finalul slujbei, Preafericitul…