Curs de formare profesională pentru îngrijitori persoane vârstnice și bolnavi, în Episcopia Sălajului

Episcopia Sălajului în colaborare cu Fundația Diakonia din Neuendettelsau, Germania, organizează în perioada septembrie 2012 – iulie 2016 un nou curs practic de formare profesională pentru îngrijitori persoane vârstnice și bolnavi, după cum ne-a precizat Pr. dr. Consilier Cultural Gabriel-Viorel Gârdan.

Programul se va derula în Germania. Inițial va fi organizat un curs intensiv de limba germană, urmat de cursuri și practică de specialitate. Pe perioada formării cursanții vor beneficia de cazare și vor fi plătiți pentru orele de practică efectuate. De asemenea, vor beneficia de asigurări sociale și de sănătate și de asistență spirituală. La finalul perioadei de formare cursanții vor primi o diplomă recunoscută în toate statele Uniunii Europene.

Se pot înscrie în acest proiect persoane cu vârsta cuprinsă între 18 și 30 de ani și având cel puțin diplomă de Bacalaureat.

Persoanele interesate sunt așteptate la sediul Episcopiei Sălajului din Zalău, str. Avram Iancu, nr. 29A, joi 16 august 2012, ora 11.00.

Comentarii Facebook


Știri recente