Crucea Rosie face apel la societatile comerciale si la populatie pentru a achizitiona bunuri de prima necesitate pentru ajutorarea sinistratilor

Crucea Rosie Romana face apel la societatile comerciale si la populatie pentru a achizitiona bunuri de prima necesitate pentru ajutorarea sinistratilor si a persoanelor afectate de inundatii in cele 127 de localitati din 11 judete – Arges, Bacau, Bistrita – Nasaud, Buzau, Gorj, Hunedoara, Neamt, Prahova, Sibiu, Valcea si Vrancea.

Pentru ajutorarea sinistratilor, Crucea Rosie a donat din depozitul sau zonal din municipiul Alba Iulia materiale in valoare de peste jumatate miliard de lei constand in paturi, saci de dormit, treninguri, incaltaminte si materiale igienice. Acestea au fost distribuite celor mai afectati locuitori din localitatile Petrosani, Hunedoara, Lupeni, Uricani si Vulcan. Salariati si voluntari ai Filialei Crucii Rosii din judetul Bacau au mai distribuit sinistratilor din 11 localitati alimente si apa minerala, in valoare de peste 25 milioane lei, iar cei din Filiala Crucii Rosii din judetul Gorj au distribuit apa minerala, in valoare de 10 milioane lei, locuitorilor din 8 localitati gorjene ramasi fara apa potabila.

Comentarii Facebook


Știri recente