Cruce si Inviere in Taina Marturisirii si iertarii pacatelor – conferinta organizata de A.S.C.O.R. Iasi

Vineri, 16 martie a.c., in Aula Mihai Eminescu din cadrul Universitatii Al. I. Cuza din Iasi a avut loc conferinta, organizata de A.S.C.O.R., cu tema: Cruce si Inviere in Taina Marturisirii si iertarii pacatelor. Conferinta a fost sustinuta de Prea Cuviosul Parinte Arhimandrit Teofil Paraianu de la Manastirea Sambata de Sus.

Urmatoarea conferinta organizata de A.S.C.O.R. Iasi se va desfasura marti, 20 martie a.c., incepand cu ora 17:00, tot in aula Mihai Eminescu a Universitatii Al. I. Cuza.

Tema conferintei va fi: Postul si milostenia – iubire jertfelnica si bucurie sfanta si va fi sustinuta de P.C. Pr. Ioan Cristinel Tesu, lector dr. la Facultatea de Teologie Ortodoxa din Iasi, si de scriitoarea Lidia Popita-Stoicescu.

(Radio Trinitas)

Comentarii Facebook


Știri recente

Zilele Şaguniene se mută anul acesta în online  

Manifestările culturale dedicate Sfântului Andrei Şaguna, intitulate sugestiv Zilele Şaguniene, se desfăşoară anul acesta exclusiv online, din cauza pandemiei de coronavirus. Evenimentele au început sâmbătă, 21 noiembrie, prin anunţarea clericilor şi mirenilor rămaşi în cursa…