„Crezul meu” – etapa la nivel eparhial în Episcopia Sloboziei și Călărașilor

Marți, 4.05.2010, s-a desfășurat etapa la nivel de episcopie a concursului „Crezul meu”. Evenimentul, desfășurat în sala amfiteatru a Centrului Socio-Cultural „Episcopul Damaschin”, a adunat pe cei 6 reprezentanți ai protoieriilor din cuprinsul Episcopiei Sloboziei și Călărașilor. Toți participanții au fost, până la acest nivel, de două ori câștigători, după spusele Părintelui inspector Constantin Pătrașcu: la nivel parohial și de protoierie, informează Biroul de Presă al Episcopiei Sloboziei și Călărașilor.

Evenimentul a fost marcat și de prezența Preasfințitului Părinte Vincențiu, Preasfinția Sa înmânând premiile și felicitând pe toți concurenții; după cuvântul chiriarhului nostru, toți au meritat să se califice, însă regulamentul concursului a limitat prezența câte unui singur reprezentant al fiecărei eparhii. Câștigătoare a fost desemnată eleva Băcanu Andreea Elena.

Etapa națională a acestui concurs de retorică este programată a se desfășura la Catedrala Patriarhală, în ziua pomenirii Sfinților Împărați Constantin și Elena.

Comentarii Facebook


Știri recente

Episcopia Canadei: Conferințele Postului Mare, online

Episcopia Ortodoxă Română a Canadei vă invită la seria de întâlniri duhovnicești „Conferințele Postului Mare 2021 – «Prin ușile pocăinței spre bucuria Învierii»”. Întâlnirile vor fi transmise online (via Zoom/Facebook) în primele cinci duminici ale…