Corul „Symbol” al Patriarhiei Române împlinește, astăzi, 19 ani de la înființare

Corul „Symbol” al Patriarhiei Române împlinește, astăzi, 19 ani de la înființare. Ansamblul coral a fost înființat de părintele diacon profesor Jean Lupu, cu binecuvântarea vrednicului de pomenire Patriarh Teoctist.

Părintele profesor Jean Lupu a vorbit despre importanța Corului „Symbol” și despre realizările membrilor săi, la 19 ani de la înființare, în emisiunea „Convorbirile TRINITAS” din seara zilei de 17 septembrie, moderată de George Vâlcu.

Corul „Symbol” al Patriarhiei Române a reunit, de-a lungul a 19 ani, peste 500 de membri, abordând un repertoriu variat și susținând o seamă de concerte în țară și peste hotare.

Comentarii Facebook


Știri recente

Pr. Ionuț Tutea: A fi alături de vârstnici nu este doar o obligație, ci un mod de a ne desăvârși existența în comunitate

Părintele Ionuț Tutea, consilier eparhial la Sectorul Social-Filantropic și Misionar al Arhiepiscopiei Bucureștilor, a fost sâmbătă invitatul online al Asociației Femeilor Ortodoxe din Mitropolia celor două Americi (AROLA). Coordonatorul activității filantropice din eparhia Bucureștilor a…