Corul bizantin condus de Lykourgos Anghelopoulos va sustine marti un Concert de muzica bizantina in Sala Mare a Ateneului Roman din Capitala.

Marti, 5 octombrie 2004, orele 19.00, in Sala Mare a Ateneului Roman din Capitala, cu prilejul deschiderii noului An Universitar 2004-2005, Facultatea de Teologie Ortodoxa ‘Patriarhul Justinian’ din cadrul Universitatii din Bucuresti, in colaborare cu Manastirea Vatoped din Sfantul Munte Athos – Grecia, organizeaza un Concert extraordinar de muzica bizantina sustinut de Corul bizantin condus de Lykourgos Anghelopoulos din Atena – Grecia.

Parintele Arhimandrit Efrem, staretul Manastirii Vatoped din Sfantul Munte Athos va rosti un scurt cuvant cu aceasta ocazie. Corul bizantin a sustinut peste 900 de concerte in 28 de tari din Europa, America, Asia si Africa, in sali celebre precum Muzeul Mitropolitan de Arta din New York, Elisabeth Hall din Londra, in biserici istorice Sf. Marcu din Venetia, Biserica Sfantul Apolinarie din Ravenna, Oxford, Paris, Cracovia etc. Accesul este permis numai pe baza de invitatii.

Comentarii Facebook


Știri recente