Corala „Nicolae Lungu” la Catedrala Mitropolitană din Cluj

La Catedrala mitropolitană din Cluj-Napoca, sute de credincioși au participat, în duminica Sfântului Ioan Scărarul, la Sfânta Liturghie oficiată de Înaltpreasfințitul Părinte Andrei, Mitropolitul Clujului, Albei, Crișanei și Maramureșului. La inițiativa Preafericitului Părinte Patriarh Daniel, răspunsurile la slujbă au fost date de corala „Nicolae Lungu” a Catedralei patriarhale.

În perioada Postului Mare, cu binecuvântarea Patriarhului României, Corala „Nicolae Lungu” a Catedralei patriarhale oferă răspunsurile liturgice la slujbele oficiate în catedralele mai multor eparhii din Patriarhia Română.

‘Cred că este binecuvântată această inițiativă pentru că se crează o emulație duhovnicească și o competiție sfântă între cei ce-l laudă pe Domnul’, a spus Înaltpreasfințitul Părinte Andrei, Mitropolitul Clujului, Albei, Crișanei și Maramureșului

După cum ne informează TRINITAS TV, membrii coralei au fost primiți apoi de către Înaltpreasfințitul Părinte Andrei în sala de protocol a Centrului mitropolitan, acolo unde au primit în dar volumul de poeme al vrednicului de pomenire mitropolit Bartolomeu Anania.

Comentarii Facebook


Știri recente