Copiii, Mâinile lui Hristos, la Cluj

40 de elevi din mai multe parohii din Cluj Napoca au venit în sprijinul copiilor nevoiași din centrul maternal Sfânta Veronica de la Mănăstirea Dumbrava (foto). Ei au oferit celor 70 de tineri asistați pachete cu rechizite școlare, cărți, îmbrăcăminte, precum și dulciuri și jucării. Evenimentul a avut loc sâmbătă, 19 mai 2012, potrivit Radio TRINITAS.

Fondurile au fost obținute din expozițiile cu vânzare desfășurate în cadrul proiectului „Copiii, Mâinile lui Hristos”. Prin aceste acținuni s-a demonstart că proiectul i-a ajutat pe elevi să fie buni creștini

Pe lângă Mănăstirea Dumbrava funcționează unul dintre cele mai mari centre sociale din țară, care cuprinde: Centrul de servicii sociale ‘Sfânta Veronica’, în cadrul căruia funcționează o casă de tip familial destinată ocrotirii copiilor în regim săptămânal, Centrul de formare a deprinderilor pentru viață independentă, Casa specială ‘Sfântul Nectarie’, Centrul maternal destinat adăpostirii temoporare a mamelor care, însărcinate fiind sau alungate cu copii mici, se confruntă cu situații de criză, neavând casă sau fiind alungate de acasă.

Comentarii Facebook


Știri recente