Copiii din cadrul programului catehetic Clubul Copiilor – Arhiepiscopia Clujului – în pelerinaj

Elevii clujeni, care au participat în timpul anului școlar la activitățile programului recreativ și catehetic Clubul Copiilor, au efectuat luni, 20 iunie 2011, un pelerinaj la Mănăstirile Sub Piatră (foto) și Lupșa, din județul Alba, informează Radio Renașterea. În drumul lor, tinerii au vizitat și Salina de la Turda. Pelerinajul a încheiat activitătile desfășurate în acest an școlar, în cadrul programului catehetic. Cei 45 de copii, care au participat la toate activitățile Clubului, au fost recompensați sâmbătă, 18 iunie și cu premii, ce au constat în diplome și cărți religioase. În cadrul premierii, reprezentanții Asociației Studenților Creștini Ortodocși Români, filiala Cluj-Napoca au oferit celor care au desfășurat o activitate deosebită, patru locuri gratuite în taberele de vară.

‘Clubul Copiilor’ este un program recreativ și catehetic săptămânal, organizat de Arhiepiscopia Vadului, Feleacului și Clujului, prin coordonatorul de tineret, Radu Copil, în colaborare cu ASCOR Cluj-Napoca. Proiectul se desfășoară de trei ani, pe întreg parcursul anului școlar, la Colegiul Național „George Coșbuc” din oraș.

În acest an au avut loc mai multe activități tradiționale cum ar fi jocuri de grup și individuale, concursuri, cântece pentru copii, interpretate la chitară și discuții pe teme religioase. De asemenea, tinerii au putut participa și la activități ocazionale precum vânătoarea de comori, excursii în diferite zone din apropierea Clujului și proiecții de filme.

Comentarii Facebook


Știri recente