Copiii de la Centrul de zi Sfânta Sofia se pregătesc de sărbătorile pascale

În săptămâna premergătoare Sfintelor Sărbători de Paști, copiii de la Centrul de zi Sfânta Sofia al Arhiepiscopiei Bucureștilor au pregătit la atelierele de creație ouă pictate, felicitări, suporturi pentru ouă și icoane pe sticlă pe care le-au oferit sponsorilor și donatorilor centrului.

Darurile venite din partea acestora au adus multă bucurie familiilor care se confruntă cu dificultăți materiale. Copiii au primit alimente de bază (orez, făină, ulei, zahăr, pesmet) și produse specifice pascale (cozonac, figurine de ciocolată, sucuri, diferite dulciuri și fructe), precum și rechizite școlare (penare echipate, caiete, blocuri de desen, pixuri, stilouri, acuarele, pensule, carioci).

De asemenea, după cum ne informează Sectorul Social-Filantropic și Misionar și Biroul de Presă ale Arhiepiscopiei Bucureștilor, copiii au beneficiat în cadrul orelor de cateheză de explicații privind importanța sărbătorii Sfintei Învieri a Domnului, a momentelor liturgice semnificative din Săptămâna Patimilor și Săptămâna Luminată, a postului, rugăciunii și faptelor bune.

Comentarii Facebook


Știri recente