Copiii de la Centrul de zi „Sfânta Marina” au fost primiți la reședința mitropolitană din Iași de Înaltpreasfințitul Teofan, Mitropolitul Moldovei și Bucovinei

Înaltpreasfințitul Teofan, Mitropolitul Moldovei și Bucovinei i-a primit astăzi, 22 aprilie, la reședința mitropolitană din Iași pe copiii de la Centrul de zi „Sfânta Marina” al Fundației „Solidaritate și Speranță”. Cu acest prilej, școlarii au pus în scenă parabola „Întoarcerii Fiului Risipitor”, după care au primit daruri din partea Înaltpreasfințitului Mitropolit Teofan și s-au închinat în Paraclisul „Toți Sfinții” al Reședinței mitropolitane.

Coordonatorul Centrului de zi „Sfânta Marina” din Iași, Roxana Ungureanu a oferit mai multe informații pentru Radio TRINITAS: „Prima dată sceneta a fost făcută, exact înainte de Paști, cu toți partenerii și colaboratorii cât și cu colegii din Fundația Solidaritate și Speranță. La început a fost greu datorită exprimării greoaie, dar copii de la Centrul de zi au mai jucat astfel de scenete și nu a fost chiar o provocare pentru ei. Ei s-au implicat, s-au dăruit, noi i-am susținut și cu multă muncă ajungem întotdeauna la rezultatele pe care le dorim”.

Comentarii Facebook


Știri recente