Copiii, colaboratori ai Revistei Chemarea Credinței

Chemarea Credinței, Revista Patriarhiei Române pentru copii și familia creștină, îi invită pe cei mici să fie colaboratori ai publicației. Copiii pot trimite eseuri, povestiri, poezii și desene realizate de ei fie prin poștă, pe adresa redacției Intrarea Miron Cristea, Nr. 6, sector 4, București, fie prin email, la chemarea.credinț[email protected]

Redactorul coordonator, Narcisa-Mihaela Câdă, a explicat pentru TRINITAS TV faptul că „Rubricile la care copiii ne pot scrie sunt Biserica mea, Din înțelepciunea copiilor, D-ale sufletului, Să răsfoim împreună.

De asemenea, „Dacă au o carte preferată, dacă i-a impresionat o carte și consideră că vor să-și împărtășească gândurile și altor copii sunt invitați să ne scrie o recenzie despre această carte și eventual să facă și o ilustrație care să completeze recenzia făcută”, a mărturisit Redactorul coordonator.

Totodată, Narcisa-Mihaela Câdă mai precizează că „Orice copil poate să ne scrie. Desenele pot fi făcute de copii de la 3, 4, 6 ani, iar cei care deja știu să scrie ne pot scrie cu toată încrederea pentru că noi vom avea grijă ca eseurile să fie corectate, aranjate în așa fel încât toată lumea să fie bucuroasă de rezultatul muncii”.

Anul acesta, revista va dedica în fiecare număr câte două pagini Sfinților Împărați Constantin și Elena. Copiii sunt invitați să realizeze și să trimită, pe adresa redacției, desene cu cei doi sfinți, dar și povestiri și eseuri despre viața și rolul lor în istoria creștinismului.

Chemarea credințe” apare o dată la două luni. Vă puteți abona la Revista Patriarhiei Române pentru copii și familia creștină prin mandat poștal către Tipografia Cărților Bisericești a Institutului Biblic și de Misiune Ortodoxă.

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns


Știri recente