Continuă seria de conferințe organizată de către ASCOR Craiova

Continuă seria de conferințe organizată de către Asociația Studenților Creștini Ortodocși Români din Craiova întru întâmpinarea marelui praznic al Învierii Domnului, sub genericul „Zilele Ortodoxiei”. Astfel, astăzi, 7 aprilie 2009, de la ora 18:00, la Casa Studenților din Craiova, Preasfințitul Sebastian, Episcopul Slatinei și Romanaților va susține conferința cu tema „Moartea ca viață”.

Amintim că „Zilele Ortodoxiei” au debutat marți, 31 martie a.c., cu o conferință susținută de către Preasfințitul Nicodim, Episcopul Severinului și Strehaiei, pe tema „Tânărul în societatea contemporană. Sfântul Vasile cel Mare și exemplul său”, iar joi, 2 aprilie 2009, dl. Costion Nicolescu, etnolog, Director de imagine al Muzeului Țăranului Român, a vorbit celor prezenți în sala Casei Studenților despre „Riscul de a fi ortodox”.

Manifestarea organizată de ASCOR Craiova se încheie mâine, 8 aprilie a.c., când, la aceeași oră și în aceeași locație, pr. prof. dr. Constantin Necula, de la Facultatea de Teologie Ortodoxă „Andrei Șaguna’ din Sibiu, va vorbi despre: „Distracția ca distrugere a vieții”.

Sursa: m-ol.ro

Comentarii Facebook


Știri recente