Continuă seria acțiunilor filantropice în județul Vaslui

Seria acțiunilor filantropice demarate săptămâna trecută la inițiativa PS Părinte Corneliu, Episcopul Hușilor, continuă în județul Vaslui și pe parcursul acestei săptămâni.

După săptămâna precedentă, peste 450 de familii din județul Vaslui au beneficiat de haine și îmbrăcăminte din partea eparhiei în parteneriat cu Fundațiile „Prieteni pentru Moldova” și „Maica Tereza”, activitățile s-au continuat și în perioada 12-13 august.

În data de 12 august, la mănăstirea Fâstâci au fost distribuite haine și încălțăminte la un număr de 250 de familii cu o situație socială precară din localitățile Cozmești, Fâstâci și Hordilești.

Astăzi, 13 august, la mănăstirea Florești au fost distribuite ajutoare similare la un număr de 150 de familii din localitățile Lacul Babei, Poienești, Morăreni și Florești.

Acțiunile au fost posibile datorită bunei colaborări a celor două așezăminte monahale cu Sectorul Social al eparhiei și cu parohiile din care au provenit beneficiarii.

Activitățile sunt parte componentă a Programului „Ajutor pentru familii sărace și cu mulți copii”, având ca scop îmbunătățirea situației sociale a familiilor nevoiașe din județul Vaslui.

Sursa: www.episcopiahusilor.ro

Comentarii Facebook


Știri recente