Continuă lucrările la Catedrala Mântuirii Neamului

Lucrările la viitoarea Catedrală patriarhală continuă într-un ritm accelerat în această perioadă. Numărul muncitorilor prezenți în șantier crește periodic în funcție de evoluția lucrărilor.

„De mâine începem să lucrăm cu trei echipe de fierari betoniști amplificând modul de execuție și sperăm să ținem ritmul calculat și anume, cam 60-70 de tone armătură montată pe zi care ne va conduce și la următoarele betonări urmate din aproape în aproape”, a declarat pentru TRINITAS TV inginerul Ion Ion, responsabil CTC.

Echipele de muncitori lucrează la finalizarea hidroizolației din plumb și la protejarea ei.

„Hidroizolația din plumb este executată în proporție de 95%. Mai avem o bucată mică pe care o realizăm săptămâna aceasta. În continuare, pentru montajul armăturilor din grinzile secundare se protejează hidroizolația verticală din plumb cu un material special pentru ca în momentul montării armăturii să nu se lovească suprafața foliilor de plumb vertical”, a mai spus inginerul Ion Ion.

Cei care doresc să afle mai multe informații dar și cum pot contribui la realizarea lucrărilor pentru noua Catedrală patriarhală pot consulta site-ul www.catedralaneamului.ro.

Comentarii Facebook


Știri recente