Continuă lucrările la Catedrala Mântuirii Neamului

Lucrările la noua Catedrală patriarhală continuă și în această perioadă. Pentru a se profita de timpul în continuare favorabil, un număr suplimentar de muncitori lucrează la finalizarea hidroizolației din plumb și la armătura radierului, adică a fundației din beton armat.

„Suntem în proporție de 80% cu betonul de egalizare de protecție al plumbului și sperăm ca până în sărbătorile de Crăciun să finalizăm. Plumbul hidroizolația orizontală în proporție de 90% va fi terminat cel mai târziu la sfârșitul săptămânii viitoare, iar cu hidroizolația verticală din plumb suntem undeva la 80% și sperăm tot până la Crăciun să finalizăm. Se continuă armarea de la prima grindă transversal din axul 12-13. Avem un efectiv de peste 30 de fierari urmând ca de luni să mărim efectivul și pe tura de noapte”, a declarat pentru TRINITAS TV Ing. Ionel Coșeru, șef punct de lucru.

Cei care doresc să afle mai multe informații dar și cum pot contribui la realizarea lucrărilor pentru noua Catedrală patriarhală pot consulta site-ul www.catedralaneamului.ro.

Comentarii Facebook


Știri recente

Obștea Mănăstirii Putna a donat sânge

Obștea Mănăstirii Putna a organizat joi Campania „Un strop de sânge salvează o viață”, prin care au fost colectați aproximativ 13 litri de sânge.  Acțiunea a fost organizată în baza parteneriatului existent între Arhiepiscopia Sucevei…