Continuă lucrările la Catedrala Mântuirii Neamului

Lucrările pe Dealul Arsenalului continuă, în pofida vremii ploioase din ultimele zile. În prezent hidroizolația de plumb a fost montată în proporție de 80% și se lucrează deja la armătura structurii de rezistență a radierului.

Inginerul Ionuț Gulinescu a precizat pentru TRINITAS TV: „În momentul de față am trecut la următoarea etapă, etapa de armare a grinzilor principale. S-au început lucrările de luni cu un efectiv redus de oameni. Începând de astăzi s-a dublat numărul oamenilor și pe fiecare zi vom aduce echipe noi până vom ajunge la un efectiv de 100-120 de persoane. Din cauza vremii mai puțin favorabile nu s-au putut desfășura lucrările așa cum am plănuit pentru ziua de ieri când a trebuit mai mult să evacuăm apa din incintă. Astăzi am revenit cu tot personalul și ne continuăm lucrările în ritmul în care ni l-am impus”.

Cei care doresc să afle mai multe informații dar și cum pot contribui la realizarea lucrărilor pentru noua Catedrală patriarhală pot consulta site-ul www.catedralaneamului.ro.

Comentarii Facebook


Știri recente