Continuă lucrările la Catedrala Mântuirii Neamului

Lucrările pentru noua Catedrala Patriarhală continuă și în această lună. În prezent placarea pereților mulați cu polistiren este finalizată în proporție de 90%.

„În acest moment polistirenul este montat în proporție de 90 la sută. Mai avem de montat decât în zonele unde avem șpraițurile de colț care susțin pereții mulați. În momentul în care vor fi date jos vom putea finaliza montarea polistirenului în proporție de sută la sută”, a precizat pentru TRINITAS TV inginerul Cristian Miulescu.

De asemenea se fac toate pregătirile necesare pentru aplicarea hidroizolației din plumb.

„În acest moment lucrăm la tratarea rosturilor de beton pentru egalizare, deoarece avem o hidroizolație specială din plumb care va veni peste acest beton și trebuie să luăm toate asperitățile betonului. Lucrăm pentru zonele de depozitare din jur-împrejurul șantierului și deja am început să îngrădim zona de postare a plumbului. De asemenea, în acest moment pe șantier a început montarea macaralelor”, a mai spus Cristian Miulescu.

Pentru mai multe detalii legate de stadiul lucrărilor, dar și despre cum putem contribui la realizarea lor puteți afla accesând site-ul www.catedralaneamului.ro

Comentarii Facebook


Știri recente