Continuă lucrările la Catedrala Mântuirii Neamului

Deși vremea s-a răcit pe șantierul din Dealul Arsenalului lucrările pentru viitoarea Catedrală Patriarhală continuă. S-a terminat deja turnarea betonului de egalizare, în prezent lucrându-se la aplicarea hidroizolației.

„Am început pe trei fronturi să atacăm aplicarea stratului de polistiren și de corectare a pereților mulați și considerăm că în două săptămână vom finaliza și lucrările de aplicare a stratului de polistiren, după care urmează aplicarea hidroizolației din plumb. În acest moment sunt 60-70 de muncitori, după care vom crește numărul acestora în jur de 100-200, în funcție de lucrările ce vor urma. După aplicarea stratului de plumb de hidroizolație vor începe lucrările de armare și betonare care comportă un volum mare de muncă și în acel moment cu siguranță veți observa un ritm mult mai alert”, a declarat pentru TRINITAS TV inginerul Ion Ion, șef control calitate.

Se lucrează de asemenea și la realizarea drumurilor de acces în șantier.

Mai multe informații despre stadiul lucrărilor dar și despre cum puteți contribui la realizarea acestora puteți accesa site-ul www.catedralaneamului.ro

Comentarii Facebook


Știri recente