Continuă lucrările la Catedrala Mântuirii Neamului

Pe șantierul din dealul Arsenalului, acolo unde va fi ridicată Catedrala Mântuirii Neamului au fost finalizate ancorajele care vor susține pereții mulați și a început o nouă etapă, cea a pregătirii terenului pentru realizarea hidroizolației din plumb.

„Deocamdată săpăm pentru egalizare care va fi un strat suport pentru stratul de izolație cu plumb. Peste acesta va mai veni un strat de protecție al hidroizolației de 20 de cm, după care va începe efectiv lucrul la radiere, activități de armare, cofrare și turnare a radierului”, a declarat pentru TRINITAS TV, inginer George Cristian Miulescu, șeful punctului de lucru de la șantierul Catedralei Neamului.

Concomitent cu turnarea stratului de beton pentru egalizare se realizează și alte lucrări, a mai precizat inginer George Cristian Miulescu: „Realizăm și schelă pe pereții mulați pentru a pregăti terenul pentru a realiza hidroizolația și stratul suport al acesteia. În același timp desfășurăm activități de turnare a betonului concomitent cu pregătirea terenului.

Comentarii Facebook


Știri recente