Continuă înscrierile la Concursul național de creație literară „Anul jubiliar al Sfintei Scripturi și al Sfintei Liturghii”

Continuă înscrierile la Concursul național de creație literară „Anul jubiliar al Sfintei Scripturi și al Sfintei Liturghii”. Această competiție este organizată, cu binecuvântarea Preafericitului Părinte Patriarh Daniel, în perioada 11 aprilie – 1 noiembrie 2008, de Sectorul teologic-educațional al Patriarhiei Române. Evenimentul marchează aniversarea unor momente importante din istoria țării – 500 de ani de la tipărirea Liturghierului lui Macarie, 360 de ani de la tipărirea Noului Testament de la Bălgrad și 320 de ani de la tipărirea Bibliei de la București .

Lucrările nesemnate, însoțite de formularul de înscriere la concurs, vor fi expediate pe adresa: Sectorul teologic-educațional, Aleea Dealul Mitropoliei, nr. 25, cod 040163, sector 4, București, cu mențiunea: „Pentru Concursul național de creație literară Anul Sfintei Scripturi și al Sfintei Liturghii”. Termenul limită pentru înscriere este 1 octombrie 2008 (data poștei).

Acest concurs vizează înțelegerea importanței Sfintei Liturghii la nivel personal și comunitar.

Sursa: TRINITAS TV

Comentarii Facebook


Știri recente