Continuă înscrierile la concursul coral „Tineri, lăudați pe Domnul!”

Continuă înscrierile la concursul coral „Tineri, lăudați pe Domnul!”. Anul acesta Patriarhia Română organizează pe data de 27 octombrie, cu ocazia hramului Catedralei Patriarhale, prima ediție a concursului coral „Tineri, lăudați pe Domnul!”.

Manifestarea se adresează elevilor de la cele 13 Seminarii Teologice Liceale Ortodoxe și studenților de la cele 4 Facultăți de Teologie Ortodoxă din cadrul Mitropoliei Munteniei și Dobrogei, fiecare eparhie urmând să desemneze cel puțin un cor pentru reprezentare în concurs. Înscrierile pentru concurs au început în data de 16 august la Sectorul Teologic-Educațional al Patriarhiei Române și vor continua până pe data de 15 septembrie.

Concursul coral „Tineri, lăudați pe Domnul!” se desfășoară cu binecuvantarea Preafericitului Părinte Patriarh Daniel și va fi organizat anual.

Sursa: TRINITAS TV

Comentarii Facebook


Știri recente

Catedrala Moților din Huedin va fi renovată

Catedrala Moților din Huedin va fi renovată. Lăcașul de cult a fost ctitorit de Protoiereul martir Aurel Munteanu. Lucrările de renovare vizează înlocuirea învelitorii acoperișului cu tablă din cupru, retencuirea pereților, amenajarea curții și altele.…