Consultații medicale gratuite în Parohia Pechea IV

250 de persoane din Parohia Pechea IV, județul Galați, au beneficiat săptămâna trecută de consultații, analize medicale și de tratament gratuit în cadrul unei acțiuni filantropice prilejuite de hramul bisericii din localitate închinat Sfântului Mare Mucenic Pantelimon, potrivit Ziarul Lumina.

Consultațiile medicale gratuite au fost oferite de dr. Carmen Țarălungă, de la dispensarul din comună, și de dr. Ramona Munteanu, medic care profesează în provincia Cordoba, Spania. De asemenea, a participat și dr. Daniela Cristea de la Spitalul Municipal din Tecuci, specialist în medicină internă, care a făcut și electrocardiograma persoanelor care au beneficiat de aceste servicii. Centrul Medical Sanavita din Galați a oferit teste gratuite de osteoporoză, iar persoanele cu probleme de vedere au beneficiat de consultații oferite de Centrul de Diagnostic și Tratament Lenscontact Galați. Cadrele medicale au fost ajutate de 10 voluntari de la Școala sanitară postliceală ‘Christiana’ din Galați.

Inițiatorii activității au fost părintele paroh Cătălin Vătafu și preotul Florin Timofte de la capela Spitalului Județean din Galați.

Comentarii Facebook


Știri recente