Constituirea Adunării Eparhiale a Arhiepiscopiei Sibiului

Ședința de constituire a Adunării eparhiale a Arhiepiscopiei Sibiului pentru legislatura 2010-2014 a avut loc astăzi, 7 mai. Ședința, desfășurată sub președinția Înaltpreasfințitului Părinte Laurențiu, Arhiepiscopul Sibiului și Mitropolitul Ardealului, a debutat cu oficierea slujbei de Te Deum și a continuat cu validarea mandatelor.

Mai multe detalii despre această ședință a oferit pentru TRINITAS TV, Înaltpreasfințitul Părinte Laurențiu: „După ședința de constituire a fost ales consiliul eparhial și consistoriul eparhial. Avem anul acesta aleși pentru patru ani oameni de mare probitate morală care s-au angajat în slujirea Bisericii, față de care avem încredere că vor sta alături de noi în cei patru ani de zile”.

În cadrul ședinței s-a hotărât ca personalitățile care au depășit două mandate în Adunarea eparhială și au merite deosebite să fie numiți membri onorifici. La final, fiecare consilier al Arhiepiscopiei a prezentat un bilanț al activității desfășurate și proiectele perioadei următoare.

Comentarii Facebook


Știri recente