„Consolidarea organizațională – eficiență în mediul extern” – un proiect al Asociației Filantropia Ortodoxă Alba Iulia

Asociația Filantropia Ortodoxă Alba Iulia (AFO) organizează joi, 22 octombrie 2009, de la ora 11:00, la Centrul pentru Persoane cu Dizabilități „Sfântul Meletie” din Alba Iulia, str. Bogdan Petriceicu Hașdeu (fosta Luceafărului, CT 11), o conferință de presă în care va prezenta rezultatele proiectului „Consolidarea organizațională – eficiență în mediul extern”. Întâlnirea va fi moderată de Laura Pleșa, managerul de proiect, după cum informează Radio Reîntregirea.

Prin acest proiect s-a reușit perfecționarea personalului implicat în conducerea și în buna funcționare a celor peste 60 de servicii sociale oferite de Arhiepiscopia Ortodoxă Română de Alba Iulia, prin filialele AFO și prin parohiile din eparhie. Este un pas înainte în ceea ce privește credibilitatea și eficiența așezămintelor sociale din județele Alba și Mureș, atât în fața instituțiilor publice,cât mai ales în fața celor ce beneficiază de aceste servicii. Astfel, bătrânii și copiii, oamenii nevoiași sau cei fără de adăpost vor putea primi pe mai departe, pe lângă căldura credinței și-a dragostei creștine, și un răspuns profesionist la toate problemele cu care se confruntă.

Proiectul Consolidarea organizațională – eficiență în mediul extern” este un proiect al AFO Alba Iulia în parteneriat cu Asociația Sprijiniți Copiii Alba (ASCA), finanțat de către Ministerul Finanțelor Publice – Oficiul de Plăți și Contractare prin Programul „Creșterea rolului societății civile în procesul de integrare a României. Dezvoltarea Sectorului ONG și educație civilă”, Linia de buget Phare/2006/018-147,01,02. Valoarea totală a proiectului este de 77.790 EURO din care 69.662 EURO finanțare nerambursabilă. Perioada de derulare a proiectului este 24 decembrie 2008 – 23 octombrie 2009.

Comentarii Facebook


Știri recente