Consfătuirea profesorilor de Religie din Tulcea

La Colegiul Economic ,,Delta Dunării” din municipiul Tulcea a avut loc Consfătuirea profesorilor de Religie din județ, informează TRINITAS TV.

Lucrările s-au desfășurat în amfiteatrul colegiului și au fost deschise de o slujbă de Te Deum oficiată de Preasfințitul Părinte Episcop Visarion. Ierarhul locului a ținut, de asemenea, un cuvânt de învățătură în care a subliniat legătura dintre credință și educație.

Cu această ocazie, Preasfințitul Părinte Visarion a spus: „Dumneavoastră ca profesori de Religie aveți o misiune deosebită. Sunteți chemați ca să luminați mintea tinerei generații, începând de la clasele primare și până la anii terminali și ca să îi familiarizați cu învățătura creștină, cu preceptele evangheliei adusă în lume de Domnul și Mântuitorul nostru Iisus Hristos”.

Tot în cadrul conferinței a fost prezentat și referatul ,,Ora de Religie în școala românească astăzi”.

Comentarii Facebook


Știri recente

Centrul de Îngrijiri Paliative „Sf. Nectarie” al Arhiepiscopiei Bucureştilor a organizat o sesiune de comunicări științifice

Centrul de Îngrijiri Paliative „Sfântul Nectarie” din cadrul Fundației „Bucuria ajutorului” a Arhiepiscopiei Bucureștilor a organizat sâmbătă o sesiune de comunicări științifice, cuprinsă în proiectul „Academia de Îngriji Paliative”, informează Ziarul Lumina. Evenimentul a avut…