Consfătuirea profesorilor de Religie din județul Ilfov

La Casa de cultură ‘Ion Manu’ din orașul Otopeni a avut loc, miercuri, 12 septembrie 2012, o consfătuire a profesorilor de religie din județul Ilfov. Întâlnirea a fost precedată de o slujbă de Te Deum oficiată de părintele protopop Constantin Păun, înconjurat de un sobor de preoți, informează Ziarul Lumina.

La sfârșitul slujbei de mulțumire, părintele protopop a vorbit cadrelor didactice despre ora de religie și misiunea profesorului de religie în ziua de astăzi. Referindu-se la timpul de azi și problemele cu care se confruntă profesorii de religie, părintele a spus: ‘Noi semănăm cuvântul cel bun de aici, din amvon, dumneavoastră semănați de la catedră. Cuvântul cel bun pus în inima copiilor nu trebuie să piară. El trebuie să fie viu și să rodească toată viața. Profesorul de religie este și un misionar într-o școală și, cu siguranță, cel care lucrează cu dăruire se bucură de împlinire și binecuvântare de la Dumnezeu’.

A urat apoi tuturor cadrelor didactice realizări frumoase în noul an de învățământ și să aibă o colaborare cu preoții din parohii și o înțelegere cu toate cadrele didactice unde își desfășoară activitatea.

Inspectorul de religie pe județul Ilfov Vasile Boguș a mulțumit părintelui protopop pentru sprijinul acordat în organizarea acestei consfătuiri și și-a exprimat dorința pentru o colaborare în buna desfășurare a orelor de religie și sprijin din partea preoților din parohii.

Comentarii Facebook


Știri recente