Consfătuirea profesorilor de religie din Episcopia Giurgiului

Cu binecuvantarea Preasfintitului Ambrozie, Episcopul Giurgiului, la Centrul Eparhial pentru Copii si Tineret ‘ Sf. Ioan Valahul’ din cadrul Episcopiei Giurgiului a avut loc marți, 18 septembrie 2012, consfătuirea profesorilor de religie, condusă de Inspectorul de specialitate, Prof. Daniel Mihai Necula de la ISJ Giurgiu.

Ședința, potrivit episcopiagiurgiului.ro, a avut ca ordine de zi :

Noutati cu privire la predarea orei de religie la clasa pregatitoare

Structura anului școlar

Discutarea planificărilor calendaristice la disciplina Religie

Programul săptămânii ‘Școala altfel’

Portofoliul profesorului de religie

Continuarea proiectelor comune Biserică – Școală, la nivel eparhial, isistându-se asupra aprofundării relației Bisericii cu Școala prin programele educaționale desfășurate la nivel local și național, în special prin programele naționale „Hristos împărtășit copiilor’ și „Alege școala!’. Parteneriatele între unitățile de învățământ și bisericile parohiale

Olimpiadele școlare

La intrunire au participat preoti si profesori de religie din Episcopia Giurgiului, iar din partea Episcopiei au fost delegați Inspectorul Sectorului Învățământ și Activități cu Tineretul și Consilierul Cultural.

La final toți participanții au primit din partea Episcopiei ultimile patru numere din Revista ‘Familia Ortodoxă’, ultimul număr al Revistei eparhiale și materiale didactice necesare unei cat mai bune desfășurări a noului an școlar.

Comentarii Facebook


Știri recente