Consfătuirea profesorilor de Religie din Bistrița Năsăud

La Mănăstirea „Sfinții Apostoli Petru și Pavel” din Țara Năsăudului a avut loc consfătuirea profesorilor de Religie din județul Bistrița-Năsăud. La întrunire, care a debutat cu o slujbă de Te Deum, a participat și Înaltpreasfințitul Părinte Andrei, Mitropolitul Clujului, Albei, Crișanei și Maramureșului.

Cu această ocazie, după cum informează TRINITAS TV, Înaltpreasfințitul Părinte Andrei a declarat: „Gândul este următorul: ora de Religie să fie cât mai eficientă. Să nu se mărginească la niște cunoștințe scolastice pe care copiii le primesc în școală, ci efectiv să se răsfrângă în viața lor. Așa că, am subliniat importanța legăturii școlii cu Biserica. Trebuie să dăm slavă lui Dumnezeu că printre lucrurile bune postdecembriste, poate cel mai bun este introducerea orei de religie în școlile noastre publice”.

La consfătuire au participat peste 100 de profesori de Religie. La final, Înaltpreasfințitul Părinte Andrei, Mitropolitul Clujului, Albei, Crișanei și Maramureșului a dăruit tuturor participanților volumul realizat de Înaltpreasfinția Sa și intitulat ,,Principii de morală creștină”.

Comentarii Facebook


Știri recente