Consfătuirea anuală a profesorilor de Religie din județul Buzău

La Seminarul Teologic Liceal Ortodox „Chesarie Episcopul” din Buzău a avut loc astăzi, 10 septembrie, consfătuirea anuală a preoților și a profesorilor laici care predau disciplina Religie în unitățile de învățământ buzoiene. Întâlnirea a fost prezidată de Înaltpreasfințitul Părinte Epifanie, Arhiepiscopul Buzăului și Vrancei.

„Să aveți grijă, dumneavoastră profesorii de Religie, să fiți exemplu la ora și în cancelarie. Să nu întârziați, să vă pregătiți temeinic pentru orele de Religie, să aveți ținută vestimentară decentă și mai ales să fiți pașnici între ceilalți colegi”, a spus Înaltpreasfințitul Părinte Epifanie.

În cadrul ședinței au fost evidențiate aspecte din anul școlar 2009-2010 și au fost stabilite priorități pentru noul an școlar ce va începe peste câteva zile. De asemenea, au fost dezbătute și aspecte legate de implementarea proiectelor „Alege școala!” și „Hristos împărtășit copiilor”.

O întrunire similară a avut loc ieri, 9 septembrie, în municipiul Focșani pentru profesorii de Religie din județul Vrancea.

Comentarii Facebook


Știri recente