Consfătuirea anuală a profesorilor de Religie din Arhiepiscopia Bucureștilor

Profesorii de Religie din Patriarhia Română s-au întrunit, în aceste zile, în cadrul consfătuirilor anuale. Pentru Arhiepiscopia Bucureștilor reuniunea a avut loc ieri, 9 septembrie, la Seminarul Teologic Ortodox „Nifon Mitropolitul” din Capitală, în prezența Preasfințitului Părinte Episcop-vicar Varsanufie Prahoveanul, informează Radio TRINITAS.

Despre temele abordate a vorbit părintele Gheorghe Dogaru, inspector de Religie la Inspectoratul Școlar al municipiului București: „S-a discutat diagnoza procesului educațional pentru anul școlar 2009-2010 și activitatea de predare-învățare. Punctul doi a avut priorități ale educației pentru anul școlar 2010-2011, apoi propuneri de activități de monitorizare în scopul îmbunătățirii calității educației la nivelul municipiului București. A fost luat în calcul cadrul normativ privind organizarea procesului de învățământ în anul școlar 2010-2011, apoi programele și proiectele naționale și internaționale aflate în implementare la nivelul municipiului București, proiecte și programe pe care Ministerul ni le-a trimis și au fost identificate nevoile de formare ale cadrelor didactice pentru anul școlar 2010-2011”.

Un subiect important l-a constituit structura portofoliului profesorului de Religie care trebuie să ilustreze munca laborioasă în activitățile de la catedră, dar și extra-curriculare, a mai declarat părintele Gheorghe Dogaru.

Comentarii Facebook


Știri recente