Congresul Mitropoliei Europei Occidentale și Meridionale

În perioada 04-06 iunie 2012, la Sediul Episcopiei Ortodoxe Române a Italiei de la Roma, va avea loc Congresul Mitropoliei Ortodoxe Române a Europei Occidentale și Meridionale, după cum informează Departamentul de informare și mass media al Episcopiei Ortodoxe Române a Italiei.

La acest congres vor participa Înalt Preasfințitul Părinte Mitropolit Iosif, al Mitropoliei Europei Occidentale și Meridionale, Preasfințitul Părinte Episcop Siluan al Episcopiei Italiei, Preasfințitul Părinte Episcop Timotei al Episcopiei Spaniei și Portugaliei, Preasfințitul Părinte Episcop vicar Marc Nemțeanul, Preasfințitul Părinte Arhiereu vicar Ignatie Mureșanul, preoți și mireni desemnați din episcopiile mitropoliei și alți clerici și mireni din parohiile și mănăstirile din mitropolie.

Programul congresului va cuprinde două conferințe, seminarii pe diferite teme, precum și vizite la locurile legate de începuturile vieții creștine la Roma.

Marți, 05 iunie 2012, va avea loc Adunarea Generală Mitropolitană, în cadrul căreia se va prezenta darea de seamă asupra activității pastorale, misionare și sociale din Mitropolie, urmată de întrebări și discuții.

Comentarii Facebook


Știri recente