Conferințele pastoral-misionare de primăvară ale clerului din Arhiepiscopia Târgoviștei, la final

În Arhiepiscopia Târgoviștei, astăzi, 16 iunie 2011, s-au încheiat Conferințele pastoral-misionare de primăvară cu tema: „Anul omagial al Tainei Sfântului Botez”. Înaltpreasfințitul Părinte Mitropolit Nifon, Arhiepiscopul Târgoviștei a prezidat lucrările conferinței pentru preoții din Protoieria Târgoviște Nord, care s-a desfășurat la biserica cu hramul „Adormirea Maicii Domnului”, din Municipiul Târgoviște, informează Biroul de Presă al Arhiepiscopiei Târgoviștei.

După săvârșirea Te Deum-ului, Înaltpreasfinția sa a prezentat importanța doctrinară, socială și comunitară a Tainei Sfântului Botez pentru misiunea pastorală a Bisericii noastre în contemporaneitate. Materialele prezentate de către preoții referenți au fost edificatoare pentru tema propusă, oferind o mărturie adecvată despre experiența lor pastoral-misionară, dar și a cunoștințelor lor dogmatice, liturgice și pastorale, cu privire la Taina Sfântului Botez.

Anul acesta, în Arhiepiscopia Târgoviștei, Conferințele pastoral-misionare de primăvară au debutat în ziua de 7 iunie, cu preoții din Protoieria Pucioasa, au continuat cu preoții din Protoieria Târgoviște Sud, în ziua de 9 iunie, cu cei din Protoieria Titu, în ziua de 9 iunie, iar, apoi cu cei din Protoieria Găești, în ziua de 14 iunie.

Comentarii Facebook


Știri recente