Conferințe pastoral-misionare la Palatul Patriarhiei: 3-4 noiembrie 2008

În zilele de 3 și 4 noiembrie 2008, în Aula Magna „Teoctist Patriarhul” a Palatului Patriarhiei, începând cu orele 10.00, vor avea loc Conferințele pastoral – misionare cu tema Pastorație pentru sănătate și medicină preventivă, la care vor participa preoți din cele nouă protoierii ale Arhiepiscopiei Bucureștilor. Potrivit hotărârii Permanenței Consiliului Eparhial al Arhiepiscopiei Bucureștilor, preoții din Capitală și din județul Ilfov vor fi prezenți la Palatul Patriarhiei luni, 3 noiembrie 2008, iar preoții din județul Prahova marți, 4 noiembrie 2008.

La cele două conferințe pastoral-misionare au fost invitați reprezentanți ai Ministerului Sănătății Publice, Ministerului Muncii, Familiei și Egalității de Șanse și Ministerului Educației, Cercetării și Tineretului.

În cele două zile, după Sfânta Liturghie oficiată în Catedrala Patriarhală și cuvântul de deschidere rostit de către Preafericitul Părinte Patriarh DANIEL, vor fi susținute referate la tema Pastorație pentru sănătate și medicină preventivă, urmate de dezbateri.

BIROUL DE PRESĂ AL ARHIEPISCOPIEI BUCUREȘTILOR

Comentarii Facebook


Știri recente