Conferințe pastoral-misionare în Arhiepiscopia Bucureștilor, 11-12 noiembrie 2009

În zilele de 11-12 noiembrie 2009, în Arhiepiscopia Bucureștilor vor avea loc Conferințele pastoral-misionare semestriale cu tema ‘Mesajul credinței împărtășit prin mijloace moderne de comunicare’.

Miercuri, 11 noiembrie 2009, de la orele 10,00, în Aula Magna Teoctist Patriarhul a Palatului Patriarhiei, sub președinția Preafericitului Părinte Daniel, Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române, va avea loc Conferința pastoral-misionară cu preoții din protopopiatele I, II și III Capitală, Ilfov Nord și Ilfov Sud, precum și cu preoții de caritate din spitale, cămine de bătrâni, cimitire și alte instiutuții social-filantropice aflate în jurisdicția protoieriilor menționate.

În deschiderea Conferinței, de la orele 8.00, Preasfințitul Părinte Varsanufie Prahoveanul, Episcop Vicar al Arhiepiscopiei Bucureștilor, va oficia Sfânta Liturghie și slujba de Te-Deum la biserica mănăstirii Radu Vodă din București, înconjurat de un sobor de preoți și diaconi.

Joi, 12 noiembrie 2009, orele 10.00, în Sala Mare a Teatrului ‘Toma Caragiu’ din Ploiești, sub președinția Preasfințitului Părinte Ciprian Câmpineanul, Episcop Vicar Patriarhal, delegatul Preafericitului Părinte Patriarh Daniel, va avea loc Conferința pastoral-misionară cu preoții din protoieriile Ploiești, Câmpina, Vălenii de Munte și Urlați. De la orele 8.00, Preasfințitul Părinte Episcop Ciprian Câmpineanul, înconjurat de un sobor de preoți și diaconi, va oficia Sfânta Liturghie și slujba de Te-Deum la biserica Sfânta Vineri din municipiul Ploiești.

BIROUL DE PRESĂ AL PATRIARHIEI ROMNE

Comentarii Facebook


Știri recente