Conferințe duhovnicești la Moinești

În această perioadă a Postului Mare, în Arhiepiscopia Romanului și Bacăului, sunt organizate seri duhovnicești cu participarea unor personalități ale vieții bisericești.

Pr. prof. Constantin Necula, de la Facultatea de Teologie Ortodoxă ‘Andrei Șaguna’din Sibiu, va deschide seria conferințelor duhovnicești din Postul Învierii Domnului, miercuri, 16 martie, la orele 16.30, la sala mare a Primăriei Municipiului Moinești. Tema conferinței va fi Postul – exercițiu de tinerețe în Hristos, după cum ne informează epr.ro.

Serile duhovnicești, intitulate sugestiv Trepte spre înviere vor continua în ziua de 29 martie, la orele 16.30, cu un cuvânt al pr. dr. Vasile Gavrilă de la Facultatea de Teologie ‘Iustinian Patriarhul’ din București, Și se va încheia duminică, 3 aprilie, cu o prelegere a Preasfințitului Ioachim Băcăuanul, episcop-vicar al Arhiepiscopiei Romanului și Bacăului.

Evenimentul spiritual și cultural de la Moinești este organizat de Protopopiatul Moinești, în colaborare cu Liceul ‘Spiru Haret’ și primăria din localitate.

Comentarii Facebook


Știri recente