Conferințe administrative pentru preoții din Arhiepiscopia Romanului și Bacăului

Preoții din Arhiepiscopia Romanului și Bacăului vor participa, în perioada 11-18 martie, la conferințele semestriale cu tema „Activitatea administrativă a preotului paroh în lumina noilor hotărâri sinodale”. Ședințele vor fi prezidate de Preasfințitul Ioachim Băcăoanul, Episcop Vicar al Arhiepiscopiei Romanului și Bacăului.

Mai multe detalii a oferit pentru Radio TRINITAS, părintele Constantin Gherasim, inspector pe probleme de tineret și mass-media al episcopiei Romanului: „În ziua de 11 martie la Protopopiatul Onești preoții parohi de aici vor fi prezenți la această primă conferință administrativă din anul 2010, conferință la care va fi prezent, pe lângă preoții consilieri, și Preasfințitul Ioachim Băcăoanul. Seria conferințelor administrative va continua în ziua de 15 martie în Protopopiatul Bacău – Nord. Pe 16 martie la Protopopiatul Bacău – Sud. Iar pe 17 martie la Protopopiatul Moinești. Conferințele administrative se vor încheia în ziua de 18 martie la Protopopiatul Roman”.

Comentarii Facebook


Știri recente

Factbox: Ortodoxia Românească în Ungaria

Cu ocazia Zilei Ungariei (23 Octombrie), prezentăm principalele date despre românii ortodocși din această țară. Românii din Ungaria se împart în două principale categorii: comunitatea istorică românească a românilor care, după trasarea graniţelor actuale, au…