Conferință și expoziție de fotografie pentru tineri la Timișoara

Liga Studenților din Timișoara organizează astăzi, 25 noiembrie, conferința și expoziția de fotografie cu tema ‘Imaginea-putere, frumusețe, magie’. Sunt invitați ieromonahul Pantelimon Șușnea, de la Mănăstirea Oașa, jud. Alba, și prof. dr. Constantin Flondor, artist plastic, membru al Uniunii Artiștilor Plastici din România, informează „Ziarul Lumina”, Ediția de Banat.

Evenimentul are loc la Universitatea Politehnică, Amfiteatrul D1, Facultatea Electro (Bd. Vasile Pârvan nr. 2), Timișoara, începând cu ora 18:00. Asociația ‘Liga Studenților din Timișoara’ a fost înființată anul acesta și are ca membri studenți, masteranzi și doctoranzi.

Liga are ca obiective principale desfășurarea, promovarea și organizarea de evenimente cu caracter cultural, caritabil, ecologic, educarea și informarea, redescoperirea și promovarea valorilor culturii și spiritualității românești.

‘Dorim realizarea unei medieri a relațiilor dintre tineri din cadrul universitar și preuniversitar. Pentru a îndeplini ceea ce ne dorim, organizăm dezbateri și seminarii, congrese și conferințe, simpozioane, concerte artistice, tabere de creație, de studiu, de muncă voluntară, expoziții, puncte și campanii de informare, promovare și comunicare, acțiuni pentru stimularea practicării meșteșugurilor artistice tradiționale și promovarea lor în rândul tinerilor. Ceea ce obținem în urma acestor activități este cunoaștere, comunicare, împlinire, devenire, bucurie’, a declarat Alexandra Bulgaru, președintele Asociației ‘Liga Studenților din Timișoara’.

Comentarii Facebook


Știri recente