Conferința semestrială de toamnă a preoților din Arhiepiscopia Bucureștilor

Preoții din București și Ilfov se vor întâlni mâine, 7 noiembrie 2011, în conferință semestrială de toamnă. Întâlnirea va avea loc în Aula Magna „Teoctist Patriarhul” din Palatul Patriarhiei, de la orele 10:00, având ca temă „Anul omagial 2011 al Sfintelor Taine a Botezului și a Cununiei”.

Evenimentul va debuta cu slujba Sfintei Liturghii și slujba de Te Deum săvârșite în Catedrala Mitropolitană „Sfântul Spiridon” din Capitală de către Preasfințitul Părinte Varsanufie Prahoveanul, Episcop-vicar al Arhiepiscopiei Bucureștilor.

Mai multe detalii a oferit pentru Radio TRINITAS, părintele Nicolae Câdă, Consilier în cadrul Sectorului Cultural și Comunicații Media al Arhiepiscopiei Bucureștilor: „Anul acesta este abordată tema Sfântului Botez și a Sfintei Cununii, iar referenții desemnați, din partea fiecărei protoierii, pentru a conferenția, vor discuta tema botezului și a cununiei din perspectiva nașterii de prunci ca bucurie a familiei creștine sau vor discuta problema familiilor mixte și a botezului copiilor din cadrul acestor familii”.

Comentarii Facebook


Știri recente