Conferință preoțească la Câmpeni, Arhiepiscopia Alba Iulia

La Câmpeni va avea loc marți, 12 octombrie, o nouă conferință preoțească din sesiunea de toamnă cu preoții din acest Protopopiat, informează reintregirea.ro. De la ora 8.00 se va oficia sfânta liturghie la biserica cu hramul „Sfinții Apostoli Petru și Pavel” din Câmpeni Vale, iar de la ora 9.30 se va oficia o slujbă de Te Deum în prezența Înaltpreasfințitul Andrei al Alba Iuliei.

Conferința preoțească va avea loc de la ora 10.00, la sediul protopopiatului din Câmpeni, și va fi susținută de părintele profesor dr. Nicolae Bolea, tema acestei sesiuni fiind „Mitropoliții Transilvaniei: Ilie Iorest, Simion Ștefan și Sava Brancovici”.

Conferința va fi prezidată de către Înaltpreasfințitul Părinte Andrei, care va fi însoțit de părintele Ion Galață, consilier economic la Centrul Eparhial. La această întâlnire participă toți cei 73 de preoți din protopopiatul Câmpeni, a informat părintele protopop Iosif Gligor.

Comentarii Facebook


Știri recente

Biserica Icoanei a fost sfințită | FOTO

Biserica Icoanei a fost resfințită duminică, 22 mai 2022, după ample lucrări de restaurare. Slujba de târnosire și Sfânta Liturghie au fost oficiate de Preasfințitul Părinte Varlaam Ploieșteanul, Episcop vicar patriarhal. La finalul slujbei, Preafericitul…