Conferință preoțească în Protopopiatul Niculițel

Astăzi, 16 februarie a.c., Preasfințitul Visarion, Episcopul Tulcii, a prezidat lucrările conferinței preoțești lunare din protopopiatul Niculițel.

În cadrul conferinței, P.C. Pr. Lucian Ioniță de la parohia Măcin I a prezentat o meditație duhovnicească cu tema „Perioada Triodului, perioada pocăinței și a bucuriei”. Au fost discutate apoi mai multe probleme între care amintim: convocarea statutară în primul trimestru al acestui an a adunărilor parohiale, problema slujbelor religioase în perioada Sf. Post al Paștilor, în special săvârșirea Sfintei Liturghii a Sf. Grigorie Dialogul în fiecare miercuri și vineri la toate parohiile și problema cercurilor misionare. O atenție deosebită a fost acordată proiectului „Hristos împărtășit copiilor”, proiect ce va fi derulat la nivelul fiecărei parohii.

Biroul de Presă și Mass-media al Episcopiei Tulcii

Comentarii Facebook


Știri recente

Obștea Mănăstirii Putna a donat sânge

Obștea Mănăstirii Putna a organizat joi Campania „Un strop de sânge salvează o viață”, prin care au fost colectați aproximativ 13 litri de sânge.  Acțiunea a fost organizată în baza parteneriatului existent între Arhiepiscopia Sucevei…