Conferință preoțească de toamnă în protopopiatul Năsăud

Preoții din protopopiatul Năsăud se vor reuni joi, 4 octombrie în conferință preoțească de toamnă. După cum ne informează Radio Renașterea, întrunirea va debuta la ora 9:30, cu o slujbă de Te-Deum oficiată la biserica cu hramul ,,Sfântul ierarh Nicolae” din Năsăud. Mai apoi la sediul protopopiatului se va desfășura conferința propriu-zisă prezidată de Arhiepiscopul și Mitropolitul Clujului, Înaltpreasfințitul Părintre Andrei.

Corespondentul Radio Renașterea în protopopiatul Năsăud, Pr. Alexandru Ciui a precizat că la acest eveniment vor participa, părintele protopop al Năsăudului, Ioan Dâmbu și toți slujitorii altarelor din protopopiat.

Tema abordată în cadrul conferinței preoțești de toamnă din protopopiatul Năsăud va fi „Misiunea ortodoxă astăzi, mijloace de dinamizare a activității pastoral misionare’.

Subiectul conferinței va fi prezentat de preotul Ioan Clapa din Parohia Piatra.

După prezentare vor urma luările de cuvânt ale celorlalți preoți participanți a declarat părintele Alexandru Ciui, corespondentul Radio Renașterea în protopopiatul Năsăud.

Conferințele preoțești de toamna în Arhiepiscopia Clujului se desfasoară în perioada 2-30 octombrie, în toate cele 9 protopopiate .

Urmatoarea conferință va avea loc marti, 9 octombrie în protopopiatul Beclean.

Comentarii Facebook


Știri recente