Conferință Pastorală la Mioveni

În perioada 11-19 noiembrie în Arhiepiscopia Argeșului și Muscelului se desfășoară conferințele pastoral misionare semestriale de toamnă cu tema: „Sfinții împărați Constantin și Elena, susținători ai Bisericii”, după cum aflăm de la Biroul de presă al Arhiepiscopiei Argeșului și Muscelului. Marți 12 noiembrie 2013, conferința a fost organizată în protopopiatul Mioveni fiind prezidată de Înaltpreasfințitul Părinte Calinic, Arhiepiscopul Argeșului și Muscelului.

În cadrul conferințelor organizate, se vor analiza problemele curente ale activității pastoral-misionare și administrative cu care se confruntă parohiile, insistându-se asupra intensificării activității social-filantropice și dezvoltarea activităților tradiționale cultural-educative pentru atragerea și formarea copiilor și a tinerilor în spiritul creștin ortodox.

Slujitorii Sfintelor Altare din protopopiatele Pitești, Câmpulung Muscel, Costești și Topoloveni, vor participa în zilele următoare la conferințele preoțești de toamnă.

Comentarii Facebook


Știri recente

Biserica Icoanei a fost sfințită | FOTO

Biserica Icoanei a fost resfințită duminică, 22 mai 2022, după ample lucrări de restaurare. Slujba de târnosire și Sfânta Liturghie au fost oficiate de Preasfințitul Părinte Varlaam Ploieșteanul, Episcop vicar patriarhal. La finalul slujbei, Preafericitul…