Conferință pastorală la Câmpulung Muscel

În Arhiepiscopia Argeșului și Muscelului s-au încheiat, astăzi, 5 iunie 2012, conferințele pastorale semestriale de primăvară organizate în cele șapte protopopiate ale Eparhiei.

Înaltpreasfințitul Părinte Arhiepiscop Calinic a participat la ultima conferință desfășurată în sala protopopiatului Câmpulung Muscel. În deschiderea evenimentului un sobor de preoți a oficiat slujba de Te Deum, urmată de prezentarea lucrărilor care au avut ca temă Taina Sfântului Maslu, informează TRINITAS TV.

„Știe toată lumea despre Sfintele Taine, dar când iau mai cu grijă și se organizează conferințe, întrunirea cu preoții, împărtășirea de experiențe care sunt diferite de la caz la caz, varietatea tratării cu nuanțe a conferințelor, desigur menținându-se structura care s-a dat în chip fericit, a fost, este și rămâne o mare bucurie și această abordare extraordinară, mai ales că este dinamică, rugăciunea este permanentă și când este vorba de rugăciune de însănătoșire pentru viața sufletească și trupească”, a spus Înaltpreasfințitul Părinte Calinic.

Conferințele pastorale semestriale de toamnă vor trata o altă temă legată de grija și atenția pe care trebuie să o arătăm permanent celor bolnavi.

Comentarii Facebook


Știri recente