Conferință pastorală în Arhiepiscopia Tomisului

La Biserica „Nașterea Maicii Domnului” din Eforie Nord, județul Constanța, a avut loc astăzi, 10 noiembrie, cea de-a doua conferință pastorală de toamnă din Arhiepiscopia Tomisului, cu tema „Necesitatea unității de credință și conlucrarea armonioasă între ierarh, preoți și credincioși în condițiile vieții bisericești actuale”, informează TRINITAS TV. Întâlnirea a reunit preoții din Protoieriile Constanța I, Constanța II și Mangalia și a fost prezidată de chiriarhul locului, Înaltpreasfințitul Părinte Arhiepiscop Teodosie.

„La conferința de toamnă în Arhiepiscopia Tomisului am pregătit o temă legată de cea din primăvară, a Crezului Ortodox și a Autocefaliei, și anume: ‘Necesitatea unității de credință și armonia care trebuie să se stabilească între ierarh, preoți și credincioși pentru o slujire adevărată, în condițiile vieții bisericești actuale’. Rugăm pe Bunul Dumnezeu să ne lumineze mereu și să ne țină în unitate și comuniune”, a spus Înaltpreasfințitul Părinte Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului.

Conferința a fost precedată de oficierea Sfintei Liturghii în lăcașul de cult de Înaltpreasfințitul Părinte Arhiepiscop Teodosie, împreună cu un sobor de preoți.

Comentarii Facebook


Știri recente