Conferința pastoral-misionară de toamnă a Arhiepiscopiei Bucureștilor

În zilele de 3 și 4 noiembrie 2008, în Aula Magna „Teoctist Patriarhul” a Palatului Patriarhiei, începând cu orele 10.00, se vor desfășura lucrările Conferinței pastoral – misionare semestriale de toamnă cu tema ‘Pastorație pentru sănătate și medicină preventivă’, la care vor participa preoții din cele 9 protoierii ale Arhiepiscopiei Bucureștilor. Potrivit hotărârii Permanenței Consiliului Eparhial al Arhiepiscopiei Bucureștilor, preoții din Capitală și din județul Ilfov vor fi prezenți la Palatul Patriarhiei luni, 3 noiembrie 2008, iar preoții din județul Prahova marți, 4 noiembrie 2008.

După Sfânta Liturghie oficiată în Catedrala Patriarhală și după cuvântul de deschidere rostit de către Preafericitul Părinte Daniel, Arhiepiscop al Bucureștilor, Mitropolit al Munteniei și Dobrogei și Patriarh al Bisericii Ortodoxe Române, vor fi prezentate referatele pe tema Pastorație pentru sănătate și medicină preventivă și vor avea loc dezbateri la care vor participa atât preoții din Arhiepiscopia Bucureștilor cât și reprezentanții oficiali ai Ministerului Sănătății Publice, Ministerului Muncii, Familiei și Egalității de Șanse și Ministerului Educației, Cercetării și Tineretului.

Biroul de presă al Arhiepiscopiei Bucureștilor

Comentarii Facebook


Știri recente

Biserica Icoanei a fost sfințită | FOTO

Biserica Icoanei a fost resfințită duminică, 22 mai 2022, după ample lucrări de restaurare. Slujba de târnosire și Sfânta Liturghie au fost oficiate de Preasfințitul Părinte Varlaam Ploieșteanul, Episcop vicar patriarhal. La finalul slujbei, Preafericitul…