Conferință națională privind dezvoltarea rurală din România

Hotelul Intercontinental din București va găzdui, în perioada 12-13 septembrie 2012, Conferința Națională Provocări și Oportunități în Dezvoltarea Rurală din România în perioada 2014 – 2020. Evenimentul este organizat de Rețeaua Națională de Dezvoltare Rurală și Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale. Din partea Patriarhiei Române vor participa dl. George Grigoriță, Consilier Patriarhal – Cancelaria Sfântului Sinod și preacuviosul părinte protosinghel Petru Ungureanu, Consilier Eparhial -Sectorul Agricol, Silvic și Viticol al Arhiepiscopiei Bucureștilor.

Conferința își propune abordarea unor subiecte actuale, de mare interes, atât pentru dezvoltarea rurală în general, cât și pentru noua perioadă de programare 2014 – 2020.

Evenimentul se bucură de participarea ministrului Agriculturii și Dezvoltării Rurale, Daniel Constantin, de prezența Comisarului European pentru Agricultură și Dezvoltare Rurală, Dacian Cioloș precum și de participarea altor personalități marcante din România și de peste hotare.

Comentarii Facebook


Știri recente