Conferința națională de lansare a proiectului FORTE, la Palatul Patriarhiei

În Aula Magna „Teoctist Patriarhul”, marți, 15 martie 2011, a Centrului de Conferințe din cadrul Palatului Patriarhiei, se va desfășura Conferința națională de lansare a proiectului FORTE – Formare trainica pentru parteneriat social, ID 62277, după cum ne informează pr. Dorel Moțoc, Consilier Patriarhal, Sectorul Social Filantropic al Patriarhiei Române.

Acest proiect este derulat de FEDERAȚIA FILANTROPIA și PATRIARHIA ROMNĂ în parteneriat cu INSTITUTO DE FORMACIÔN INTEGRAL – IFI din Spania și SC GLOBAL COMMERCIUM DEVELOPMENT S.R.L..

La acest eveniment vor participa membrii echipelor de proiect ale celor patru parteneri, membrii echipelor de proiect de la fiecare eparhie, reprezentanți ai partenerilor cu care lucrează eparhiile în domeniul incluziunii sociale, precum și delegați ai altor instituții și organizații cu activitate relevantă în acest domeniu.

Participanții vor avea ocazia să se familiarizeze cu contextul și obiectivele proiectului și vor lua la cunoștință care sunt activitățile prin care se va urmării îndeplinirea obiectivelor. De asemenea, în cadrul evenimentului va exista o sesiune specială dedicată dezvoltării relațiilor parteneriale și de cooperare.

Proiectul FORTE – Formare trainica pentru parteneriat social, ID 62277, este un proiect multiregional, co-finanțat din FONDUL SOCIAL EUROPEAN prin Programul Operațional Sectorial pentru Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013, Axa prioritară 3 „Creșterea adaptabilității lucrătorilor și a întreprinderilor”, Domeniul major de intervenție 3.3 – Dezvoltarea parteneriatelor și încurajarea inițiativelor partenerilor sociali și societății civile.

Pe parcursul a 36 luni se vor derula activități în Regiunile de dezvoltare: București-Ilfov, Centru, Nord-Est, Nord-Vest, Sud-Est, Sud-Muntenia, Sud-Vest, Oltenia și Vest. Aria de implementare a acestui proiect cuprinde 9 eparhii din cuprinsul Patriarhiei Române și Administrația Patriarhală, respectiv 12 județe și municipiul București.

Comentarii Facebook


Știri recente