Conferința lunară a preoților din Protopopiatul Negrești

La Protopopiatul Negrești din județul Vaslui a avut loc astăzi, 24 februarie, întâlnirea lunară cu preoții. Tema principală a reuniunii a fost „Rolul preotului în societate”.

Mai multe detalii a oferit pentru Radio TRINITAS, părintele Dănuț Duca-Doltu, protopop de Negrești: „Începând cu orele 10:00 la Protopopiatul Negrești s-a desfășurat conferința administrativă cu tema «Rolul preotului în societate». În cadrul conferinței l-am avut ca invitat pe domnul colonel Ieșeanu de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență de la Vaslui, pentru a prezenta instrucțiuni de apărare împotriva incendiilor specifice lăcașurilor de cult și totodată a prezentat un ordin comun, pentru a fi luat la cunoștință de preoții din cadrul Protopopiatului Negrești”.

Comentarii Facebook


Știri recente

Părintele Sofian Boghiu a fost comemorat la Biblioteca Sfântului Sinod: Evocări, mărturii şi lansare de carte

Părintele Arhimandrit Sofian Boghiu a fost comemorat miercuri la Biblioteca Sfântului Sinod, aflată în incinta Mănăstirii Antim din Bucureşti. Mărturii&evocări Evenimentul s‑a desfășurat în Sala „Conon Arămescu‑Donici” a Biblioteca Sfântului Sinod și a reunit ierarhi, clerici…